TRENING

BRZ TRENING, AKO IMATE 10 MINUTA VREMENA

Brzi trening, ako imate samo 10 minuta vremena. U ovom bloku sam sklopila 5 vežbi za noge, zadnjicu, ramena i ruke.. Možete da uradite vežbe bilo gde, potrebna je samo jedna stolica. Intenzivniji izbor vežbi i zato vam savetujem u početku manji broj ponavljanja, a kasnije možete da povećavate. Dve serije u početku, a kasnije tri..Vežbe su objašnjene, možete da prilagodite brzinu izvodjenja svojoj kondiciji.

PRVI TRENING KOJI TRAJE DESET MINUTA

Pogledajte video i prilagodite način izvodjenja

DRUGI TRENING ZA GLUTEUS

Vežbe za gluteus radite maksimalno dva puta nedeljno

3 VEŽBA – vežba za zadnju stranu nadlakta, triceps. Oslonac je na stopalima. Laktovi su pozadi. Telom se spuštate na dole i podižete uz potpuno opružanje laktova.

4 VEŽBA – oslonac jedne noge na stolici sa opruženim kolenom. Pokret je čučanj, dok je druga noga opružena uz izlačenje unutrašnje strane butina. Vežbu ponovi 20 puta desnom i levom nogom.

5 VEŽBA – ležeći na ledjima, noge su oslonjene na neku podlogu, ruke pored tela. Podizanje kukova sa stezanjem u gornjem položaju. Važno je da se kukovi više stegnu uz minimalno izvijanje kičme. Vežbu uradi 20 puta.

Ovaj trening možete da radite tri puta nedeljno u kombinaciji sa ostalim vežbama.

Vežbe za brzo oblikovanje bokova možeš da pronadješna linku http://branislavafitness.com/7-sjajnih-vezbi-za-brzo-oblikovanje-bokova/

Vežbe za gluteus http://branislavafitness.com/6-osnovnih-vezbi-za-gluteus/

ZAKAŽITE TERMIN kineziterapija

Branislava Jevtović, personalni trener, fizioterapeut