MRŠAVLJENJE

PROGRAM MRŠAVLJENJA počinjemo sa merenjem obima tela i odredjivanjem masne i nemasne mase tela. Na osnovu proračuna i dnevnih aktivnosti odredjujemo unos ugljenih hidrata, masti i belančevina. DETOX  PROGRAM prvo savetujemo i to u trajanju od 5 do 7 dana pre početka ostalih programa. PROGRAM ISHRANE se formira na osnovu količina koje smo dobili merenjem telesne masnoće. PROGRAM VEŽBI se odredjuje na osnovu zdravstvenog stanja, godina, kondicije i cilja koji je potrebno da se postigne.. ANTISTRES PROGRAM u mršavljenju će vam pomoći da se hormoni uravnoteže i da proces mršavljenja bude uspešniji. 

Konsultacije i podrška su dostupne uvek !!!

MERENJE

MERENJE se prvo radi. Obimi najširih delova tela i na osnovu visine i težine se odredjuje telesna masnoća. Telesna masnoća je esencijalna i neesencijalna, tako da procenat predstavlja zbir ove dve vrste masnoća.

PROCENAT TELESNE MASNOĆE je najbolji pokazatelj rezultata. Treningom se povećava nemasna masa tela, a smanjuje masna masa tela. Iz tog razloga merenje na vagi nije pouzdan parametar… Merenje se radi svakog meseca i na taj način pratimo rezultate.

MERENJE možete uvek da zakažete, bespalatno je izračunavanje. Pošaljite mail na: branislavafitnes@gmail.com

DETOX PROGRAM

DETOX PROGRAM je početak programa mršavljenja. Posle merenja telesne masnoće je detox. Program traje pet do sedam dana i osnovna uloga mu je čišćenje tela od toksina. Pored toga, posle detoxa ćete imati više energije i bolji metabolizam. 

U ovom programu su dati obroci koji su rasporedjeni u toku dana. Namirnice mogu da se koriguju zamenskim. Ovaj detox je sa namirnicama koje možete da pronadjete lako. Preporuka su i detox čajevi i veće količine vode u toku dana. 

PLAN ISHRANE

PROGRAM ISHRANE možete da birate:

 • isnulinska rezistencija ( GI program )
 • alkalni program
 • keto program
 • pravilno kombinovanje namirnica

Moguća je i kombinacija svih programa u zavisnosti od zdravstvenog stanja i namirnica koje koristite u svakodnevnom životu. Neki programi su lakši za praćenje. Posle merenja ćete dobiti preporuku za izbor programa i moći ćete da odlučite koja vam opcija najviše odgovara..

PLAN VEŽBI

PLAN TRENINGA se radi na osnovu cilja koji želite da postignete. Važno je zdravstveno stanje, godine, kondicija i na osnovu toga se trening prilagodjava i prati se napredak. Programi vežbi koje radimo se razlikuju i vrsta treninga se prilagodjava. Tako imamo aerobne programe, vežbe oblikovanja, vežbe sa rekvizitima, pilates, tereapeutske programe vežbi, istezanja…

Izbor vežbi i kombinovanje se prati i menja. Pre izbora vrste treninga, možete da zakažete konsultacije: branislavafitnes@gmail.com

ANTISTRES PROGRAM

AUTOGENI TRENING je jedna od boljih antistres tehnika. Primenjuje se dugo i veoma je popularna u svim zemljama. Za ovaj program vam ne trebaju posebni uslovi, jednostavno može da se uradi bilo gde i bilo kada.

Program se sastoji od mentalnih vežbi, koje kada uvežbate možete jednostavno da primenite pre stresne situacije, u toku ili posle.

Antistres programi su važni u programima mršavljenja zato što hormoni koji se luče u stresnim situacijama utiču na proces mršavljenja i taloženje masih naslaga.

PODRŠKA

BRANISLAVA JEVTOVIĆ

viši sportski trener, fizioterapeut, osnivač Fit elementa, autor knjige PROGRAMI MRŠAVLJENJA

višegodišnje iskustvo u izradi program za sve starosne grupe, veliki broj programa, kombinacija terapeutskih vežbi u programima mršavljenja, radim sa osobama koje imaju dijabetes, insulinsku rezisenciju.. programi se rade za decu i odrasle…

 

KNJIGA

ZAŠTO TREBA DA PROČITATE OVU KNJIGU !?

 • Da biste loše navike zamenili dobrim i smršali bez velikog napora
 • Da biste shvatili šta je zdravo mršavljenje i naučili da ga primenite na sebi
 • Da biste naučili kako da održite dobru liniju bez dijeta
 • Da biste izveli efikasno mršavljenje bez gladovanja
 • Da biste naučili koja je to ishrana za mršavljenje
 • Da biste naučili kako da pravilno kombinujete namirnice
 • Da biste naučili kako da pravilno vežbate u svom domu ili na otvorenom prostoru
 • Da biste vežbali pravilno i u ZONI ZDRAVLJA
 • Da biste mogli zdrave navike da prenesete na svoju decu….