-INDIVIDUALNI PROGRAMI

PROGRAMI ISHRANE

ISHRANA

ŠTA DOBIJATE INDIVIDUALNI PROGRAMOM ISHRANE ?

 

 • PRORAČUN TELESNE MASNOĆE – ODNOSI IZMEDJU MASNE I NEMASNE MASE TELA
 • PRORAČUN TAČNOG UNOSA MASTI, BELANČEVINA I UGLJENIH HIDRATA U JEDNOM OBROKU
 • ISHRANA SE FORMIRA SA NAMIRNICAMA KOJE KORISTITE
 • UVEK STE SITI I IMATE DOVOLJNO ENERGIJE
 • DOBAR RASPORED OBROKA
 • MOGUĆNOST IZBORA
 • SIGURAN NAPREDAK
 • BAR 4.5 kg MANJE SVAKOG MESECA
PROGRAM MRŠAVLJENJA

MRŠAVLJENJE

PROGRAMI ISHRANE ZA MRŠAVLJENJE

AKO IMATE PROBLEM SA....
OVAJ PROGRAM ĆE VAM POMOĆI DA....
KNJIGA

Knjiga Želite li da mršavite je napisana 2005 godine i dalje je moja najbolja preporuka. Mršavljenje i redukcija telesne težine zavise samo od tri uklopljena faktora. Ako radite ono što je potrebno i prilagodjeno vašem orgnanizmu, rezultati neće izostati. Jednostavnije je nego što mislite.

OVO JE VAŽNO…

Jednaki unosi ugljenih hidrata, masti i belančevina, uz obavezno izbegavanje osećaja gladi i treningom koji je u zoni srčane frekvencije koji obezbedjuje gubljenje masti.

Program treninga i ishrane je napravljen tako da može svako na jednostavan način da postigne željeni rezultat. Program vežbi koji rade početnici je u manjem broju ponavljanja i manjem broju serija. Kasnije možete da dodate opterećenje i da prilagodite vežbe svom napretku.

Vežbači koji već imaju kondiciju mogu da krenu sa većim brojem serija i opterećenjem u svakoj vežbi.

U knjizi pored programa treninga, koji možete da radite kod kuće, je i dosta informacija o zdravom načinu života. Objašnjenja vezana za makronutritivne  (ugljeni hidrati, masti i belančevine) i mikronutritivne (vitamini, minerali) elemente i  njihovo kombinovanje i uskladjivanje sa dnevnim aktivnostima. Koji dodaci mogu da Vam poboljšaju energiju, koje kombinacije sigurno treba da izbegavate i najvažnije je da su PROMENE navika jedan od glavnih uslova uspešnih rezultata.

PROGRAM MRŠAVLJENJA
POVEZANI TEKSTOVI MRŠAVLJENJE
DVA VAŽNA PRAVILA KOD MRŠAVLJENJA
Untitled design (8)
MRŠAVLJENJE PROGRAMI
ZONE TRENINGA
PERSONALNI TRENING
KORISNICI

ISKUSTVA KORISNIKA

5/5
JEDNOSTAVNO je moj komentar. Pravilnim kombinovanjem namirnica u svakom obroku, uz umerenu fizičku aktivnost tri puta nedeljno, sam brzo došla do željenih rezultata. U knjizi su detaljno opisane sve nedoumice koje sam imala u vezi ishrane i treninga. Preporuka...
Testimonial Image
Marina. d
5/5
Godinama se mučim sa dijetama i restrikcijom unosa kalorija. Ovaj program mi je omogućio da dobijem rezuktat koji želim bez gladovanja i restrikcije namirnica. Zastupljene su namirnice koje volim i koristim. Naučila sam da nije potrebno da se isrpljujem sa treningom da bi dobila želejni rezultat.
Testimonial Image
dragana.l
KONTAKT

ODABERITE NAMIRNICE ZA SVOJ PROGRAM ISHRANE

POPUNITE KONTAKT FORMU
 • PRORAČUN TELESNE MASNOĆE
 • PROGRAMI ISHRANE
 •  KNJIGA – Želite li da mršavite