-FITNES PROGRAMI
-MRŠAVLJENJE
-KINEZITERAPIJA

KONTAKT

KONTAKT
BRANISLAVA JEVTOVIĆ viši sportski trener, fizioterapeut, osnivač Fit elementa, autor knjige - Programi mršavljenja

Hvala Vam što ste odabrali da posetite moj sajt. Ja sam Branislava Jevtović, viši sportski trener, fizioterapeut, osnivač Fit Elementa, autor knjige Želite li da mršavite. Pored sportskih i medicinskih diploma i licenci za rad, imam nekoliko sertifikata za pojedine vrste treninga. Najviše se bavim izradom programa kod osoba koje žele da se oslobode viška kilograma. Programe izradjujem za decu i odrasle. Svaki od programa je individualno prilagodjen u zavisnosti od cilja i zdravstvenog stanja. Programi mogu da se rade uživo na Novom Beogradu ili online – više na mom sajtu  pročitajte ovde (ili posetite www.programimrsavljenja.in.rs).

Jednostavne promene u načinu života, menjanje navika, uspostavljanje novih, koje mogu da budu korisnije, mnogima se čini kao težak poduhvat.  Mogu Vam reći da sa 20 godina radnog iskustva, radeći sa svim starosnim grupama ( personalni trener Fit element) došla sam do zaključka da je napor potreban samo na početku. Onog trenutka kada vidite ili osetite prve rezultate sve se menja. Promene koje se vide su, uglavnom, najbolji pokretači.

Uspostavljanje novih navika u svakodnevnim aktivnostima i redovno sprovodjenje optimalnog programa, na prvom mestu treba da bude INDIVIDUALNO PRILAGODJENO. Prvenstveno program treba da vam odgovara i da se uklapa sa vašim načinom života. Adekvatan izbor opterećenja u treningu i optimalan unos namirnica su siguran rezultat.

Jedino što Vas deli od rezultate, pored Vaše odluke, je dobar program.

Vaš termin za program mršavljenja možete da zakažete popunjavanjem kontakt forme.

 

KINEZITERAPIJA za decu i odrasle i izrada programa i to za deformitete tela kod dece i diskuks hernije, lumbalnog i cervikalanog sindroma kod odraslih. Programi se rade na osnovu dijagnostike i posturalne procene. Individualni pristup je obavezan. Više o kineziterapiji možete da pročitate na mom sajtu http://www.zdravaledjakinezi.in.rs . 

PREVENTIVNI PROGRAMI za pravilan rast i razvoj dece obuhvataju uspostavljanje pravilnih navika. Korišćenje ergonomskog nameštaja, pravilno izvodjenje dnevnih aktivnosti, posturalna gimanstika i adekvatna telesna težina su osnovni zadaci koje svako dete treba da zna. Više o programima za decu  možete da saznate na mom sajtu http://www.fitelement.in.rs


TERMINI I KONSULTACIJE SE ZAKAZUJU POPUNJAVANJEM KONTAKT FORME 

KONTAKT
ADRESA

FIT ELEMENT
Bulevar Arsenija Čarnojevića 64
Novi Beograd

TEL

0612234777

Email

branislavafitnes@gmail.com

POŠALJITE PORUKU