KNJIGA ŽELITE LI DA MRŠAVITE

Knjiga Želite li da mršavite je moja najbolja preporuka. Ovo je jedina knjiga koja će vam biti potrebna u PROGRAMIMA MRŠAVLJENJA . Sveobuhvatni vodič za ishranu i trening. Ovaj program je rezultat višegodišnjeg rada sa klijentima svih starosnih grupa. Rezultati su GARANTOVANI, a proces je zdrav, jednostavan, brz i bez yo-yo efekta. Promena samo nekih navika može vam obezbedi rezultate brže nego što mislite.

VAŠ VODIČ ZA SAVRŠEN IZGLED !

jednostavno, brzo, lako i zdravo do savršenog izgleda…

ZAŠTO TREBA DA PROČITATE OVU KNJIGU !?

 • Da biste loše navike zamenili dobrim i smršali bez velikog napora
 • Da biste shvatili šta je zdravo mršavljenje i naučili da ga primenite na sebi
 • Da biste naučili kako da održite dobru liniju bez dijeta
 • Da biste izveli efikasno mršavljenje bez gladovanja
 • Da biste naučili koja je to ishrana za mršavljenje
 • Da biste naučili kako da pravilno kombinujete namirnice
 • Da biste naučili kako da pravilno vežbate u svom domu ili na otvorenom prostoru
 • Da biste vežbali pravilno i u ZONI ZDRAVLJA
 • Da biste mogli zdrave navike da prenesete na svoju decu

MRŠAVLJENJE i redukcija telesne težine zavise samo od tri uklopljena faktora. Ako radite ono što je potrebno i prilagodjeno vašem orgnanizmu, rezultati neće izostati. Jednostavnije je nego što mislite. PORUČITE SVOJ VODIČ VEĆ DANAS !!!!

TRI PRAVILA

Prvo pravilo u ishrani je jednak unos ugljenih hidrata, masti i belančevina. Ovo je važno jer ishrana je bar 60 % uspeha svakog programa. Izbegavanje gladi je moguće uz tačan proračun kalorijskih unosa. Manje nije i bolje u programu ishrane. Optimalan odnos namirnica ima najznačajniju ulogu u programu.

Drugo pravilo je da trening treba da bude u zoni srčane frekvencije koja obezbedjuje cilj. Tačnim proračunom se odredjuju zone i na taj način ćete osigurati rezultat. Iscrpljujući treninzi nisu potrebni za gubitak masti. Više nije i bolje u programu treninga. Optimum opterećenja i način vežbi su ključ uspeha.

Treće važno pravilo je pauza u treningu i pauze izmedju treninga. Pauze su neophodne i tada se organizam priprema za nove napore. Adekvatan odmor će organizam dovesti ponovo u stanje najbolje aktivnosti. U ovoj knjizi su objašnjena ova pravila i zašto je važno da ih se pridržavate.

Zdravo mršavljenje, bez yo-yo efekta je bilo moj osnovni cilj dok sam pisala knjigu Želite li da mršavite…
Da li znate da gojaznost:
 • Negativno utiče na plodnost kod oba pola
 • Povećava rizik od razvoja kardiovaskularnih i onkoloških bolesti
 • Loše utiče na kompletnu statiku tela
 • Loše se odražava na hormonski status
 • Često čini osobe nesigurnim u sebe i svoje sposobnosti
 • Negativno se odražava na psihičko zdravlje jer osobu odražava u stanju nezadovoljstva
 • Smanjuje broj modela odeće koju možete nositi

Program treninga i ishrane je napravljen tako da može svako na jednostavan način da postigne željeni rezultat. Program vežbi koji rade početnici je u manjem broju ponavljanja i manjem broju serija. Kasnije možete da dodate opterećenje i da prilagodite vežbe svom napretku.

Vežbači koji već imaju kondiciju mogu da krenu sa većim brojem serija i opterećenjem u svakoj vežbi.

U knjizi pored programa treninga, koji možete da radite kod kuće, je i dosta informacija o zdravom načinu života. Objašnjenja vezana za makronutritivne  (ugljeni hidrati, masti i belančevine) i mikronutritivne (vitamini, minerali) elemente i  njihovo kombinovanje u programima mršavaljenja. Knjigu možete da poručite popunjavanjem kontakt forme na sledećem linku : https://branislavafitness.com/contact/

knjiga ŽELITE LI DA MRŠAVITE https://branislavafitness.com/contact/

ŠTA DOBIJATE KUPOVINOM KNJIGE…

 • Detaljno objašnjenje principa zdravog MRŠAVLJENJA
 • Precizno objašnjenje koje navike je potrebno izmeniti i na koji način
 • Vodič kroz izbor namirnica čija konzumacija vodi u zdravo mršavljenje
 • Analizu popularnih dijeta
 • Objašnjenje o potrebnom unosu mikronutrijenata, makronutrijenata, belančevina i
  ugljenih hidrata
 • Plan ishrane sa korisnim savetima
 • Plan treninga u kućnim uslovima
 • Savete za optimalnu hidrataciju
 • Saveti za poboljšanje energije
BONUS !!!! program ishrane za 7 dana sa namirnicama koje sami izaberete online sa
izračunavanjem vašeg procenta masnoće!
Promenite navike.. jer je i izbor zdravih namirnica navika..

” ..zaboravite name dijete i tabele, jer sve što Vam treba je zdrav način ishrane.  Potrebno je da u toku jednog dana unesete sve potrebne hranljive materije, kako bi vaše telo moglo da  funkcioniše… Zaboravite na gladovanje, jer time samo pogoršavate situaciju. Ne treba da gladujete da bi održali kilažu koju želite. Nije potrebno ni da gladujete da se oslobodite viška kilograma. Dovoljno je da promenite navike koje imate..” deo iz knjige

O KNJIZI SU REKLI…

” PROGRAM MRŠAVLJENJA je moj izbor u procesu gubljenja kilograma. Dopada mi se jer koristim namirnice koje mogu da nabavim u običnoj svakodnevnoj kupovini. Priprema mi ne oduzima puno vremena, tako da svoje obroke mogu da pripremim za 10 do 15 minuta. Ovo mi dodatno ostavlja vremena za druge aktivnosti. Plan treninga je jednostavan i može da se prilagodi svim uslovima. Odaberem grupe mišića koje radim tog dana i vreme odaberem sama. Problem sa prethodnim programima je bio što su dijete bile sa malo namirnica i previše restriktivne. Ovaj program je prvi koji koristim, a da ima dovoljno hrane, da ne razmišljam da li ću biti glada ili da li ću imati dovoljno energije. Obzirom da su namirnice raznovrsne u sva tri obroka, kad se nadjem u nekom restoranu ili u gradu, lako iskombinujem obrok koji se uklapa u program.

Preporuka za PROGRAM MRŠAVLJENJA ;))”

“Program vežbi i ishrane za mršavljenje mi je pomogao da se oslobodim 4 kg viška, koje nisam mogla da rešim neko vreme. Ovaj program i umerena fizička aktivnost od tri puta nedeljno su mi se uklopili, jer nisam veliki ljubitelj treninga 😉 Nije od mene zahtevao puno odricana sa ishranom,a i treninzi nisu bili teški, tako da sam zadovoljna sa rezultatima. Ovu težinu uspevam da održim, jer sad u programu imam i obroke u kojima mogu da prekršim režim, a da se moja težina ne promeni. Zadovoljna sam i preporučila bih svima da mršave na ovaj način. “

“Višegodišnji sam vežbač i drago mi je da sve informacije sada mogu da pročitam na jednom mestu. Knjiga ima dovoljno informacija sa kojima mogu da nastavim da se pridržavam svojih navika. Plan ishrane je po danima i obroci su raznovrsni, mogu da kombinujem koje namirnice i kada mi odgovaraju. Plan treninga koji se radi kući mi pomaže da odradim trening u danima kada ne vežbam u fitnesu. Suplementi kao dodaci za boji metabolizam, više energije i bolji imunitet su odlično objašnjeni, tako da mogu da ih kombinujem u zavisnosti od perioda u toku godine.

Moja preporuka za PROGRAM MRŠAVLJENJA, ovo je knjiga koju bi svako trebao da ima kod kuće. Jednostavno, tačno i lako razumljivo.”

“Oduvek se hranim zdravo i volim da pripremam jednostavne obroke. U ovoj knjizi sam pronašla jednostavan način da mogu da održim zdravlje i kondiciju u godinama koje dolaze. Program vežbi mi odgovara jer su vežbe bez rekvizita, tako da mogu da uradim program gde god da se nalazim. Knjiga je napisana lako i razumljivo. Nastaviću da se pridržavam svojih navika i da se redovno vežbam. Drago mi je da sam i u ovoj knjizi pronašla sve informacije koje se tiču zdravlja i boljeg izgleda. Moja preporuka za KNJIGU…”

Mršavljenje je proces u kom je potreban optimalan odnos treninga i ishrane.  Namirnice koje koristite treba da budu uklopljenje, raznovrsne i nutritivno i energetski optimalne. PROGRAM ISHRANE PRILAGODJEN VAŠIM DNEVNIM AKTIVNOSTIMA.

PLAN TRENINGA UKLOPLJEN SA PLANOM ISHRANE… ” Nezaobilazni plan treningauz koji ćete shvatiti da Vam nije potrebno da provodite sate u fitnes klubovima, da bi bili fit...”

PORUČITE SVOJU KNJIGU DANAS I BUDITE ZADOVOLJNI SVOJIM FIZIČKIM IZGLEDOM I ZDRAVLJEM!!!

Jedan deo je posvećen suplementaciji. Šta su dodaci i koje odabrati u procesima mršavljenja. Jedan od njih je L-Carnitin. Transporter masnih kiselina odličan saveznik svih programa.  Bez kontraindikacija. Tu su i bromelin,  hrom pikolinat… Informišite se i ubacite u proces mršavljenja suplemente koji će ubrzati proces.

BRANISLAVA JEVTOVIĆ autor knjige

PROGRAM MRŠAVLJENJA je nastao kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu sa gojaznim osobama. Ja sam viši sportski trener, osnivač Fit elementa, autor knjige Želite li da mršavite. Ovo je program sa kojim možete na siguran i zdrav način da mršavite. Pravilno kombinovanje namirnica koje je sastavljeno na bazi dnevnih aktivnosti, bez gladovanja, može trajno da reši probleme sa programima ishrane.

Program treninga se radi na osnovu zona srčane frekvencije. Na ovaj način je tačno odredjeno kada vežbate, šta je tačno rezultat koji dobijate. U ovoj knjizi je to detaljno i objašnjeno. Kombinacija ishrane i treninga za USPEŠNO MRŠAVLJENJE. U radu sa klijentima većina je imala problem da istraje u programima. Navodili su kao problem ili malo hrane ili puno treninga.. ZBOG TOGA je moj program sastavljen tako da se prilagodjava klijentima uzimajući u obzir sve teškoće sa kojima mogu da se sretnu do ostvarenja svog cilja. PRAVILAN odnos izmedju ishrane, dnevnih aktivnosti, treninga, odmora i kombinovanja treninga su sigurni način za ZDRAVO MRŠAVLJENJE.

Sigurna sam da ćete sa ovim programom načiti sve što je protrebno da smršate i zadržite izgled kakav želite. Možete da me kontaktirate za individualne programe ishrane i konsultacije. Kupovinom knjige ste ostvarili popust od 20 %.

Biće mi zadovoljstvo da čujem kakva su vaša iskustva, možete da mi pišete na mail : branislavafitnes@gmail.com.

PORUČITE KNJIGU VEĆ DANAS … budite zdravi, vitki i nasmejani…

BRANISLAVA JEVTOVIĆ – autor knjige Želite li da mršavite O MENI

 

Želite li da mršavite