—DOBRO DOŠLI...

O MENI

BRANISLAVA JEVTOVIĆ

PROMENE KOJE SE VIDE SU NAJBOLJI POKRETAČI

 

Pozdrav,

ja sam Branislava Jevtović, viši sportski trener, fizioterapeut, osnivač Fit Elementa. Programi korekcije telesne težine su nastali kao rezultat višegodišnjeg rada sa osobama koje su imale problema sa telesnom težinom.  Autor sam knjige Želite li da mršavite, koja je vodič sa zdravo, bezbedno i sigurno mršavljenje. Proces mršavljenja je jednostavan i promenom samo nekih osnovnih navika možete da budete zdravi i vitki. 

Pored programa za korekciju telesne težine, bavim se izradom programa za rekreativno vežbanje i korekciju tela za sve starosne grupe.

Nadogradnja znanje iz oblasti aktivne kineziterapije mi dalje pruža mogučnost da mogu da Vam ponudim i izrade programa iz ove oblasti,  korekcije deformiteta tela, lumbmalni sindrom, cevikalni sindrom, diskus hernija. Programi se rade za decu i odrasle. Prevencija u nastanku deformiteta tela kod dece ili promene na strukturama kostiju, zglobova ili mišića, ima najveći značaj. Moj osnovni cilj je da se preventivno deluje na sve ono što kasnije može da bude ometajuća posledica. Zdrav život je posledica ponašanja i navika koje usvajamo tokom života. Odaberite najbolje za sebe. Konsultacije i pitanja možete da pošaljete na mail : branislavafitnes@gmail.com

Hvala na poseti 😉

 

KURSEVI MRŠAVLJENJA http://www.programimrsavljenja.in.rs

KINEZITERAPIJA http://www.zdravaledjakinezi.in.rs/

PROGRAMI ZA DECU http://www.fitelement.in.rs 

Prevencija je najbolji lek
 

ZAKAŽITE TERMIN

MRŠAVLJENJE

Programi treninga za korekciju telesne težine imaju osnovu pravilan balans namirnica i dobar režim ishrane uklopljen sa dnevnim aktivnostima. Svaki program mršavljenja je najbolje kada je individualno prilagodjen. Tačan unos svih makro i mikronutritivnih elemenata sa energetskom potrošnjom je sigurno zdrav rezultat. Dijeta treba da obezbedi dovoljne količine hranljivih materija i dovoljan kalorijski unos. Trajni rezultati su jedino mogući sa pravilnim balansom ishrane i treninga.

KINEZITERAPIJA

Kineziterapija – lečenje pokretom je deo fizikalne terapije koja koristi doziran, indikovan, terapijski i efikasan pokret u cilju razvijanja, očuvanja, ponovnog uspostavljanja ili prilagodjavanja nekog dela tela. Zadatak je povećanje mišićne snage, elastičnosti, obima pokreta, poboljšanje koordinacije, delovanje na koštane deformitete, psihičko delovanje…

Korektivna gimnastika (u terapijskom delovanju) je skup aktivnosti i pokreta koji se koriste za otkanjanje deformiteta i poremećaja u držanju tela. Preventivnim vežbanjem može da se izbegne nastanak poremećaja. Najčešći deformiteti tela su kifoza, skolioza ili lordoza. Nekad i kombinovane i udružene, strukturalne ili funkcionalne.

PROGRAMI ZA DECU

Fit Element se bavi tehnikama za prevenciju u nastanku defotmiteta dela kod dece u fazama rasta i razvoja. 

Preventivne mere u svakodnevnim aktivnostima i obavljanju običnih radnji, obuvanje, oblačenje, hodanje, sedenje i slično, značajno utiču na formiranje zdravih navika i predstavljaju jednu od osnovnih mera za sprečavanje nastanka deformiteta tela kod dece. 

Edukacija dece, roditelja, vaspitača, nastavnika i ostalih u cilju sprečavanja i ispravljanja nepravilnog izvodjenja dnevnih aktivnosti u školi, kod kuće u toku igre je značajan činilac i najbolja preventivna mera. 

Klikom na link saznajte više i prijavite se za edukacije i priručnike za decu..

PROGRAMI TRENINGA

NAČIN ODRŽAVANJA TRENINGA

INDIVIDUALNI

INDIVIDUALNI programi treninga su najbolji izbor ako želite da program bude prilagodjan lično vama, da teninrate u terminima kada vam najviše odgovara. Ova vrsta programa ima najbolje i najbrže rezultate. 

Potrebno je da se urade poračuni i definišu ciljevi. 

Termin možete da zakažete za programe mršavljenja, rekreativnog vežbanja i kineziterapije.


VODJENI

VODJENI programi treninga su organizovani i odredjenim terminima. Treningu u isto vreme prisustvuje dve do tri osobe. Svaka osoba radi svoj program koji je individualno prilagodjen. Moguće je birati termine u okviru organizovanih grupa.

Ova vrsta programa podrazumeva i individualni proračun programa ishrane.

Ovo je odličan izbor za osobe koje ne vole da treniraju sami. Pridužite se…


GRUPNI

GRUPNI programi treninga se održavaju u tačno odredjenim terminima i danima. 

Organizuje se nekoliko različitih treninga, tako da imate i mogućnost da kombinujete različite termine, za najbolje rezultate.

Uz ovu vrstu programa imate popuste na individualne proračune ishrane i telesne masnoće.

Ova vrsta programa je za osobe koje vole da vežbaju u grupi. Pridužite se.


ONLINE

ONLINE programi treninga se održavaju u dogovorenim terminima. Ovo je još jedna od mogućnosti koja je INDIVIDUALNA i prilagodjena vašim ciljevima. 

Program ishrane je individualan i radi se na osnovu izračunavanja procenta telesne masnoće. 

Ovaj program je za osobe koje imalo malo vremena da odvoje za trening ili vole da vežbaju kod kuće. Uz minimalne rekvizite ovo može da bude odličan izbor za sjajne rezultate. 


KONTAKT