8 PRAVILA U PROGRAMU MRŠAVLJENJA

MRŠAVLJENJE

DETOX je početak programa. Dobijate program sa kojim ćete da očistite organizam i da ga pripremite za gubljenje kilograma. Detox će da traje pet do petnaest dana. Merenje telesne masnoće i odredjivanje masne i nemasne mase tela nam pokazuju koliko je potrebno kojih namirnica unositi u toku jednog dana. Takodje, oni su pokazatelj uspeha u procesu mršavljenja. Merenje je jednom mesečno. Na osnovu toga dobijate program ishrane za MRŠAVLJENJE. Detaljan program sa namirnicama koje koristite i prilagodjen vašim navikama. TRENING ćemo prilagoditi vama i vašim mogućnostima. Možete da trenirate uživo ili preko online platforme, izbor je vaš.

Pored ISHRANE I TRENINGA redukcija stresa i promena nekih navika imaju takodje značajan doprinos u procesu MRŠAVLJENJA. Autogen trening je jedna od boljih relaksacionih tehnika sa kojom možete na jednostavan način da smanjite stres. Više o autogenom treningu mođete da pročitate na linku ovde .

Dovoljno sna – 6 do 8 sati i potpuni odmor će organizmu omogućiti da se pripremi za nove izazove i smanjiti hormone koji su stresni i utiču na proces MRŠAVLJENJA. Hiratacija u procesu je važna zbog čišćenja i ubrzavanja procesa. Ne zaboravite da pijete dovoljno vode, naročito u danima kada trenirate. 

  

MRŠAVLJENJE

Proces topljenja masti ima svoje fiziološke procese. Često i pogrešno mišljenje je da kilograme gubite na početku procesa MRŠAVLJENJA. U prvima danima programa se organizam očisti i to je jedan od najboljih načina da se počne sa programom. 

U mom programu mršavljenja svaki program počinjemo sa detox programom. Dobijate obroke i namirnice koje koristite u procesu i podršku sa moje strane. 

MRŠAVLJENJE

Ovo je jedna od čestih zabluda u programima mršavljenja. Da više treninga ubrzava proces. Više nije i bolje.Trening treba da vam odgovara i da bude prilagodjen vama i vašim navikama. Nije potrebno da se iscrpljujete da bi ostvarili rezultate. Srčana frekvencija za topljenje masti je 65% do 75 % u toj zoni je garantovano gubljenje masnih naslaga. Svoju srčanu frekvenciju možete jednostavno da izračunate na sledećem linku ovde .

Ako vam je potrebna pomoće sa izračunavanjem ili imate neki zdravstveni problem gde su potrebne indvidualne konsultacije, možete da pupunite kontakt formu…

MRŠAVLJENJE

Zona SREDNJEG OPTEREĆENJA je najbolja iz više razloga. Jedan od njih je da ćete uz ovaj pristup uspeti da održite motiv za rezultatom na duže staze. Drugo je da svaki drugi način opterećuje organizam i stvaraju se takvi produkti metabolizma koji mogu da ugroze zdravlje. Pravilo je da izračunate svoju srčanu frekvenciju i da uradite merenje telesne masnoće, preumete program i zdravo i sigurno mršavite bez yoyo efekta.

MRŠAVLJENJE

Napravila sam jedinstven koncept koji će i tebi pomoći da smršaš zdravo, sigurno i brzo. Potrebno je da se prijaviš, da mi objasniš šta je to što želiš. Uradićemo potrebna merenja i tvoj proces će tada početi. Dobićeš moju podršku. 

Popuni kontak formu i počni već danas !!

MRŠAVLJENJE

Korisnici mojih programa mogu da potvrde da su rezultati bili sigurni, da je program bio prilagodjen njihovom načinu života, da je bilo jednostavnije nego što su očekivali. 

Program ishrane i treninga je bio takav da su mogli posle mršavljenja da ostanu na režimu i da na taj način trajno zadrže zdrave navike.

Ja znam da je jednostavno i ovaj program sigurno može da i tebi pomogne da budeš zdrava i zadovoljna !!!

MRŠAVLJENJE

BRANISLAVA JEVTOVIĆ – viši sportski trener, fizioterapeut, osnivač Fit elementa, autor knjige – PROGRAMI MRŠAVLJENJA


Imam višegodišnje iskustvo u izradi programa za mršavljenje kod dece i odraslih. Programi su rezultat višegodišnjih edukacija i iskustva.  Popunite kontakt formu za sva pitanja i prijave za program…Biće mi zadovoljstvo da vam pomognem da postanete SVOJA NAJBOLJA VERZIJA !!

knjiga - PROGRAMI MRŠAVLJENJA

Knjiga PROGRAMI MRŠAVLJENJA je vaš vodič za savršen izgled. Na 120 strana sam opisala glavna pravila svakog procesa u mršavljenju. Cilj mi je bio da vam pomognem da promenite navike i da uspostavite nove koje će vam pomoći u skidanju kilograma i postizanju boljeg zdravlja. 

Stvarno mogu da vam kažem da je jednostavno kada znate kako. A kako se nalazi upravo ovde u ovoj knjizi. Pozivam vas da se pridružite i preuzmete moj program za korekciju telesne težine… BLIZI STE REZULTATIMA nego što ste ikad pomislili….

1 thought on “8 PRAVILA U PROGRAMU MRŠAVLJENJA”

  1. Pingback: KRUŽNI TRENING I MRŠAVLJENJE - PROGRAMI MRŠAVLJENJA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *