Personalni trener Fit Element

Personalni trener Fit Element

PERSONALNI TRENING

NAJSIGURNIJI IZBOR SA PRECIZNIM REZULTATIMA

ZAKAŽI TERMIN fitnes

ZAKAŽI TERMIN kineziterapija

Hvala Vam što ste odabrali da posetite moj sajt. Jednostavne promene u načinu života, menjanje navika, uspostavljanje novih, koje mogu da budu korisnije, mnogima se čini kao težak poduhvat.  Mogu Vam reći da

sa 20 godina radnog iskustva, radeći sa svim starosnim grupama ( personalni trener Fit element) došla sam do zaključka da je napor potreban samo na početku. Onog trenutka kada vidite ili osetite prve rezultate sve se menja. Formiranje zdravih navika je proces koji može da traje. Činjenica je da će na tom putu postojati teškoće, ali je važnije da ostanete u tom pravcu. Kada vam se dogodi da ne uspete da se pridržavate programa, u nekim danima, pokušajte ipak sa narednim obrokom ili danom da se vratite u režim. 

Promene koje se vide su, uglavnom, najbolji pokretač.

Jedino što Vas deli od rezultate, pored Vaše odluke, je dobar program. Kao i u svemu dobri programi su provereni više puta i morali su da daju dobre rezultate. Vaše je da odaberete…

Diplomirala sam na Sportskoj Akademiji, smer sportovi snage i fitnes.Inače sam i diplomirani fizioterapeutski tehničar. U fitnesu imam preko 20 godina radnog iskustva, nekoliko medjunarodnih sertifikata, autor sam knjige Želite li da mršavite,osnivač Fit Elementa. Preko 15 godina radim kao personalni trener, Fit element, sa osobama koje imaju problema sa telesnom težinom. Pored programa za korekciju telesne težine, bavim se izradom programa za rekreativno vežbanje i korekciju tela za sve starosne grupe.

Više o programima treninga možete pronaći na linku http://branislavafitness.com/fitnes-programi/

Nadogradnja znanje iz oblasti aktivne kineziterapije mi dalje pruža mogučnost da mogu da Vam ponudim i izrade programa iz ove oblasti,  korekcije deformiteta tela, lubmalni sindrom, cevikalni sindrom, diskus hernija. Programi se rade za decu i odrasle.

Više o kineziterapiji http://www.zdravaledjakinezi.in.rs/

Sve programe možete da odaberete da pratite i u kućnim uslovima http://branislavafitness.com/online-program/

Prevencija je najbolji lek

Vežbe za jačanje posturalnih mišića, razne vrste istezanja,  kao prevencija nastanka povreda, redovno vežbanje mišića stabilizatora i uvodjenje promena u trenažnu rutinu, treba da krene od kineziterapijskih osnova.

Sprečavanje nastanka diskopatija i raznih bolova, kao posledica nedovoljne fizičke aktivnosti, su najbolje u opciji preventive. Priključite se još danas.

U radu sa decom ovaj faktor dobija još veći značaj. Sprečavanje ili otklanjanje deformiteta tela jesu moguća uz pravilan program i redovno praćenje uz eventualne korekcije.

http://branislavafitness.com/

Branislava Jevtović,  personalni trener Fit Element