Fitnes u online opciji

Sve popularnija forma treninga je fitnes u online opciji. Fizičko vežbanje koje možete da sprovedete u kućnim uslovima, a da bude prilagodjeno vašoj fizičkoj kondiciji i cilju koji želite da postignete. Ostanite kod kuće, naručite svoj program vežbanja, jer u ponudi postoji nekoliko mogućnosti izrade.

Svaki od programa je prilagodjen, Vi birate način na koji želite da pratite. Mogućnost izrade plana kroz video zapise i da trenirate kad Vama najviše odgovara. Ova opcija definitivno može da postane favorit medju vežbačima. Možete da odaberete i praćenje u individualnoj opciji. Takodje su tu i grupni programi fitnesa u online opciji.

Sremite se, krećemo…

Šta mi je potrebno da krenem sa ovakvom vrstom treninga?

Odaberite mesto na kom želite da trenirate ili možete ako želite da u ovoj opciji trenirate gde god želite. Izadjite u prirodu ponesite svoj mobilni telefon, zakažite trening i bez ikakvih rekvizita možemo da odradimo kvalitetan trening. Ako odlučite da trening radite na mestu na kom imate potrebne rekvizite : bučice, trake ili lopte, opet sam tu da vam ponudim najbolju opciju. Sa ovom vrstom treninga možete da kombinujete razne mogućnosti i mesto sprovodjenja. Ono što je još važno je da možete da dobijete kombinaciju više treninga.

Fitnes u online opciji je kombinacija nekoliko treninga

Oduvek je najbolja bila kombinacija i sprovodjenje trenažnog procesa na nekoliko načina, odnosno, upotrebom različitih programa. Od pilatesa ( pročitaj više http://www.zdravaledjakinezi.in.rs/2020/03/19/online-pilates-i-vezbe-za-ledja/ ), istezanja, kružnih intervalnih treninga, vežbi sa sopstvenim opterećenjem..dugačka je lista..da li ste sigurni da su Vam sprave potrebne? Ako je odgovor DA, razmislite opet 🙂

Ono što ćete sigurno dobiti u ovoj opciji je više vremena, jer nećete morati da idete u fitnes centre, prostor u kom ćete se osećati prijatno dok trenirate (vaš dom ili…), higijenski ispravnije i bezbednije…a rezultati?

Rezultate mogu da Vam garantujem….

Potrebno je da zakažete svoj termin ZAKAŽI TERMIN fitnes

Javite se i objasnite kakvi su Vam planovi i šta želite da postignete..

Prijavi se NEWSLETTER fitnes

Više o programima treninga http://branislavafitness.com/program-treninga/

Više o personalnom treningu http://branislavafitness.com/2020/02/01/personalni-trener-i-sprovodjenje-programa/

Više o zonama treninga http://branislavafitness.com/2020/02/01/program-ishrane-i-zona-treninga-siguran-rezultat/

Branislava Jevtović, personalni trener

facebook Branislava Jevtović